Schrijf je in voor de Virtual Cycling Classic (m/v) en rijd de finale bij Sporza

  De virtuele Paterberg vormt de komende 14 dagen het decor voor onze Virtual Cycling Challenge. Rijd je koers op het moment dat jij wil, wanneer je perfect in vorm bent. De scherpste tijden zien we terug in de grote finale bij Sporza op zaterdag 20 maart. 

  Wil je voelen wat profrenners voelen tijdens de komende klassiekers? Neem dan deel aan onze Virtual Cycling Classic. Spring op je fiets in je living tussen 4 en 18 maart en trek op je rollen ten strijde op de Paterberg. 


  Er wordt een klassement opgemaakt voor mannen en voor vrouwen. Diegenen die de scherpste tijd neerzetten worden op 20 maart uitgenodigd voor de finale bij Sporza. 

  Hoe neem ik deel?

  1. Overleef de Spring Classics Training

  De Virtual Cycling Classic is een initiatief van Sporza en de eSeries van Proximus Cycling. Schrijf je er in voor een trainingsritje. 

  https://proximuscyclingeseries.com/nl/tournaments/3-spring-classics-training/info

   

  2.Zet je snelste tijd neer op de Paterberg

  Nadat je de training hebt volbracht, is het tijd om te tonen wat je nog in je mars hebt tijdens een rit op de Paterberg op het e.sporza.be. Schrijf je hier in voor de koers: https://e.sporza.be/nl/tournaments/sporza-paterberg-challenge/info

   

  3. Grote finale bij Sporza

  Heb je de top 4 bij de mannen of vrouwen bereikt in het eindklassement? Ga dan de strijd aan tijdens de ultieme battle op de Paterberg, die plaats zal vinden op 20 maart. Niet van thuis dit keer, maar wel volledig coronaproof in de Sporza-studio. De wedstrijd zal met livestream te bekijken zijn. 

  Hoe werkt het? Met de gratis fietsapp van RGT Cycling

  Je kan de Paterberg gratis opfietsen met de app van de virtuele parcoursbouwer RGT Cycling. De karakteristieke Vlaamse helling is netjes nagebouwd. 

   

  Je herkent de typische hoeve, de kasseien en de omheining. Installeer de app, maak een account en verken nu al het parcours: 

  https://www.rgtcycling.com/get-started/