Winterweer gooit ook in hockey roet in het eten, play-downs uitgesteld

  Het duel tussen de Waterloo Ducks en Leuven werd verplaatst.

  Net als in het voetbal zijn ook in het hockey enkele wedstrijden uitgesteld door het winterweer. De Belgische Hockeybond (KBHB) bevestigde dat de start van de play-downs in de Eredivisie hockey voor mannen en vrouwen, normaal voorzien voor zondag 21 februari,  met een week wordt verplaatst.

  "Door de winterse omstandigheden van de afgelopen tien dagen waren de betrokken teams niet in staat zich naar behoren voor te bereiden op deze herstart", klinkt het in een mededeling van de KBHB. 

   

  "Daarom hebben de clubs de federatie verzocht de herstart met een week uit te stellen. De KBHB heeft dit verzoek aanvaard en de volledige speeldag verplaatst naar zondag 4 april."

   

  Bij de vrouwen gaat het om de duels tussen Waterloo Ducks en Leuven, Wellington en Leopold, en White Star en Mechelen. Bij de mannen zijn het de wedstrijden Antwerp - Herakles, Daring - Luik en Namen - Braxgata. De eerste speeldag van de play-downs staat nu gepland op zondag 28 februari.