Yannick Carrasco staat tijdje aan de kant met spierscheur in rechterdij

    Yannick Carrasco is de komende week niet inzetbaar bij Atletico Madrid. De Rode Duivel liep tijdens de competitiematch tegen Real Betis een spierscheur op in zijn rechterdij. Het is niet duidelijk wanneer hij weer fit zal zijn.

    Atletico Madrid won afgelopen weekend met 2-0 tegen Betis, maar voor Carrasco was het geen fijne partij. Hij mocht bij de rust invallen van trainer Diego Simeone, maar in de 83e minuut moest hij al opnieuw geblesseerd naar de kant.

     

    Na enkele tests blijkt hij nu een spierscheur in zijn rechterdij te hebben. Carrasco zal er dinsdag niet bij zijn wanneer Atlético Madrid in de Champions League RB Salzburg ontvangt. Waarschijnlijk mist de Belg ook de volgende competitiematch op bezoek bij Osasuna. De club kleefde geen termijn op zijn revalidatie.