Ga naar de inhoud

"Ik denk dat jij wint": Van der Poel en Van Aert zijn ook kampioenen in sportiviteit

Mathieu van der Poel en Wout van Aert.

Mathieu van der Poel en Wout van Aert schotelden de wereld gisteren wielerspektakel voor. Het was een duel op het scherp van de snee, maar meteen na de finish legde fotograaf Patrick Brunt een mooi moment van sportiviteit vast tussen twee rivalen. 

Een korte omhelzing meteen na een razendspannende sprint. "Ik denk dat jij wint", zegt Van der Poel. "Zeker?", vraagt Van Aert. Uiteindelijk blijkt de Nederlander toch aan het langste eind te trekken met enkele centimeters verschil. Maar de grote winnaar waren gisteren alle wielerfans. Petje af.

Een mooi moment meteen na de finish

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De twee maakten er een prachtige koers van

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.