"Bijna fitte" Hazard stelt Zidane voor luxeprobleem bij Real Madrid

  Eden Hazard stoomt zich op training klaar voor het echte werk.

  Eden Hazard kan bijna weer in actie komen voor Real Madrid. De Rode Duivel is hersteld van zijn enkelblessure en werkt aan zijn terugkeer. "Hij doet het prima op de groepstrainingen", zegt coach Zinedine Zidane, die zo nog een extra keuze heeft voor zijn opstelling.

  Eden Hazard kwam dit seizoen nog niet in actie, nadat hij in februari opnieuw een zware blessure had opgelopen. Ook morgen zal hij waarschijnlijk nog niet in de basis staan in de inhaalwedstrijd tegen Real Valladolid, maar hij zit wel voor het eerst in de selectie.

   

  "Hazard staat dicht bij zijn terugkeer", vertelde coach Zinedine Zidane op de persconferentie. "Hij heeft lang last gehad van zijn blessure, maar het ziet er nu goed uit. Op groepstraining gaat het prima."

   

  Geruchten dat Hazard niet professioneel genoeg zou zijn, wimpelde Zidane weg. "Dat klopt niet, hij heeft gewoon een vervelend probleem gehad dat hem veel last heeft bezorgd. Maar hij wil zo snel mogelijk weer op het veld staan en het team helpen."

  Zidane: "Het is nu al moeilijk genoeg om opstelling te maken"

  Als Hazard weer klaar is voor de strijd, zal Zidane een van zijn basispionnen moeten opofferen. De Franse trainer is dan ook geen vragende partij bij het bestuur om nog versterkingen te halen.

   

  "Het is nu al moeilijk genoeg om een opstelling te maken", aldus Zidane. "Ik ben heel erg blij met mijn huidige selectie. Nog meer spelers halen is dan ook niet nodig. De transfermarkt is nog open tot 5 oktober, maar ik moet geen extra spelers meer hebben."