Voorzitter Voetbal Vlaanderen gaat bondsvoorzitter aanspreken over feestgedrag

  Mehdi Bayat danst mee met de supporters van Charleroi.

  Marc Van Craen, de voorzitter van de Vlaamse voetbalfederatie, veroordeelt het feestgedrag van bondsvoorzitter Mehdi Bayat. Als algemeen directeur van Charleroi liet hij zich gisteren meeslepen door de joelende supporters.

  Charleroi won gisteren in een leeg stadion van Partizan Balgrado (2-1) in de voorlaatste voorronde van de Europa League. Na de wedstrijd trokken spelers en algemeen directeur Mehdi Bayat de straat op waar supporters aan het vieren waren.

   

  "Als voorzitter van Voetbal Vlaanderen en als bestuurslid van de Belgische voetbalbond veroordeel ik ten stelligste het gedrag van de bondsvoorzitter", reageert Marc Van Craen scherp op Twitter. "Ik zal hem hierover aanspreken op de volgende Raad van Bestuur", belooft hij.

  Mehdi Bayat is niet alleen algemeen directeur van competitieleider Charleroi, maar ook voorzitter van de Belgische voetbalbond.

  VIDEO: Charleroi-directeur Mehdi Bayat springt en danst vrolijk mee met fans na Europese zege