Ga naar de inhoud

Charleroi-fans vieren rond het stadion, directeur Mehdi Bayat danst mee

 do 24 september 2020 22:22
fans Charleroi
Charleroi-supporters ontsteken Bengaals vuur.

Na de perfecte start in de competitie heeft Charleroi ook in Europa gescoord. De supporters troepten samen rond het stadion om de zege tegen Partizan Belgrado te vieren. Algemeen directeur Mehdi Bayat ging graag in op de uitnodiging.

In de voorrondes van de Europa en de Champions League zijn geen toeschouwers toegelaten. Jammer voor de fans van Charleroi, want de Belgische competitieleider maakte er een spannende avond van tegen Partizan Belgrado. Pas in de verlengingen ging de Servische vicekampioen tegen het canvas.

 

Dat moest gevierd worden, maar niet in bubbels. Rond het stadion troepten supporters van Charleroi samen. De politie hield ze op een afstand, het belette hen niet om te dansen, te zingen en te springen.

 

De fans van Charleroi nodigden ook de voetballers en Mehdi Bayat uit om mee te doen. De algemeen directeur van de club - en voorzitter van de voetbalbond - ging graag op het verzoek in en vierde mee, net als enkele spelers.

Mehdi Bayat gaat met plezier in op de uitnodiging

Beelden van de festiviteiten in Charleroi: