Ibrahimovic test positief op corona: "Het virus daagt mij uit. Slecht idee"

  Zlatan Ibrahimovic zit thuis in quarantaine.

  AC Milan kan in de derde kwalificatieronde van de Europa League niet rekenen op aanvaller Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse sterspeler heeft positief getest op het coronavirus en moet in quarantaine. Hij reageerde op Twitter op zijn eigen manier. "Het virus heeft de moed om mij uit te dagen. Een slecht idee."

  Bodø/Glimt, de Noorse tegenstander van AC Milan in de kwalificaties voor de Europa League, hoeft vanavond al één aanvaller niet te vrezen: Zlatan Ibrahimovic.

   

  De Zweed heeft bij een tweede reeks coronatesten positief getest op covid-19 en werd meteen thuis in quarantaine geplaatst. Zijn ploegmaats kunnen allemaal een negatieve test voorleggen.

   

  Ibrahimovic bewees maandag nog dat hij niet versleten is met twee doelpunten tegen Bologna, maar mist nu al zeker het Europa League-duel en het bezoekje aan Crotone in de Serie A.

   

  "Gisteren testte ik nog negatief, vandaag positief. Ik heb helemaal geen symptomen", schreef de aanvaller op Twitter. "Het virus durft mij uit te dagen. Een slecht idee."

  De reactie van Zlatan op zijn positieve test

  Het officiële statement van de club