Ploegmaat Kabasele met corona: "Toch wel wat beangstigend"

  Adrian Mariappa is de speler van Watford die positief heeft getest op het coronavirus en in quarantaine is moeten gaan. De Jamaicaanse verdediger viel compleet uit de lucht dat hij besmet is geraakt. "Als ik niet getest was voor de start van de trainingen, had ik het nooit geweten."

  6 spelers en stafleden uit de Premier League hebben positief getest op corona bij de verplichte testen voor de start van de trainingen. Een van hen is Watford-verdediger Adrian Mariappa, die het zelf nauwelijks kan geloven.

   

  "Het was erg verrassend en ook wel wat beangstigend", vertelt Mariappa in de Engelse media. "Ik heb het huis nauwelijks verlaten en vertoon ook geen symptomen, ik voel me gewoon goed."

   

  "Als we niet opnieuw waren begonnen met trainen, was ik nooit getest geweest en had ik niet geweten dat ik het virus heb. Dat is best een rare gedachte."