Maaseik stelt jonge Noor Espeland voor: "Wissel op de toekomst"

    De Belgische volleybalclubs zitten niet stil. Maaseik maakt zelfs al werk met de verdere toekomst, met de komst van de 18-jarige Oskar Espeland, een receptie-hoekspeler uit Noorwegen.

    Oskar Espeland werd de voorbije 2 seizoenen uitgeroepen tot Talent van het Jaar in de Noorse competitie. De receptie-hoekspeler, geboortejaar 2001, was vlak voor de coronacrisis al enkele dagen op stage in Maaseik. Daar kon hij de club overtuigen.

     

    "We gaan een soort toekomstcontract met hem aan. We zien Oskar als een wissel op de toekomst, als een ruwe diamant waar nog wat slijpwerk aan is, een investering. Volgend seizoen zullen hem misschien niet zo veel zien opdraven in het A-team, maar we hopen dat dit slechts een kwestie van tijd is."