Lando Norris wil ook Max Verstappen virtueel F1 zien racen

  Max Verstappen en Lando Norris vorig jaar voor de GP van de Verenigde Staten.

  Nu het Formule 1-seizoen stilligt, kruipen de jonge coureurs thuis in hun racestoel om het virtueel tegen mekaar op te nemen. Max Verstappen houdt voorlopig de boot af. "Zijn team zou hem moeten verplichten mee te racen", vindt McLaren-rijder Lando Norris. 

  Elke zondag wanneer er een Grote Prijs had moeten plaatsvinden, is er nu een virtuele race. Morgen spelen o.a. Charles Leclerc (Ferrari), Alex Albon (Red Bull) en Lando Norris (McLaren) het Formule 1-computerspel. Max Verstappen is er niet bij. Omdat de Nederlander niet kan winnen?

   

  "Absoluut", lacht Norris op de vraag van Sky Sports. "Neen, in het spel iRacing kom ik hem wel tegen. Dan kan hij ook met andere auto's racen, dat vindt hij leuker."

   

  "Ik denk niet dat Max het officiële F1-spel al veel gespeeld heeft. En als hij ergens aan meedoet, wil hij winnen. Red Bull zou hem moeten verplichten mee te racen, dat zou goed zijn voor het spel", vindt Norris.

  Ik denk niet dat Max het officiële F1-spel al veel gespeeld heeft. En als hij ergens aan meedoet, wil hij winnen. 

  Lando Norris over Max Verstappen

  Komisch: Norris belt Verstappen tijdens een GP

  Morgen is er weer een e-race: