Ga naar de inhoud

Luister morgen naar de "Officiële Onwaarschijnlijke Ronde van Vlaanderen" op Radio 1

Renaat Schotte en Ruben Van Gucht loodsen de luisteraar door een uniek verhaal, met Tom Van Dyck als regisseur.

Naast een virtuele Ronde van Vlaanderen kunnen wielerfans morgenavond ook genieten van een stuk ongeschreven spannende wielergeschiedenis op Radio 1. Renaat Schotte en Ruben Van Gucht brengen het verhaal alsof je in een live uitgezonden koersverslag zit. Morgenavond vanaf 19u op Radio 1.

De "Officiële Onwaarschijnlijke Ronde van Vlaanderen" is een auditief verhaal met verrassende plotwendingen en gastrollen voor wielerhelden en wielerheldinnen van nu en vroeger.

 

Eddy Merckx, Johan Museeuw, Tom Boonen, Briek Schotte, Bradley Wiggins, Fausto Coppi, de familie Van der Poel, Marianne Vos, Yvonne Reynders, Jeannie Longo en Annemiek van Vleuten. Ze fietsen morgenavond allemaal mee.

Renaat Schotte en Ruben Van Gucht brengen verslag uit van de wedstrijd, waarin 100 jaar aan anekdotes en verhalen van de Ronde van Vlaanderen verwerkt zitten.

 

Voor dit project sloegen Visit Flanders, Cycling in Flanders, Flanders Classics, het Geluidshuis, Bowling Brands en Sporza de handen in elkaar. 

 

Morgenavond om 19u afstemmen op Radio 1. Nadien bieden we dit hoorspel ook aan als podcast.

VIDEO: een voorsmaakje van het Ronde-verhaal

Tom Van Dyck is de regisseur van deze Ronde

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.