Hoe DQT in Colombia de zege verspeelde aan Molano en de routewijziging

  In de Ronde van Colombia werd het Deceuninck-Quick Step-team op de voet gevolgd met camera.

  Vorige week lanceerde Deceuninck-Quick Step deel 1 van het Colombia-avontuur. De Ronde van Colombia (11-16 februari) moest het wielerseizoen inleiden, maar werd uiteindelijk een hoofdactiviteit. In deel 2 ziet u de laaste 3 dagen van de koers door de ogen van de renners en de staf.

  In de Ronde van Colombia werd de blauwe brigade van Patrick Lefevere op de voet gevolgd door een cameraploeg. De etappekoers zou een voorbereiding worden op wat nog komen moest, maar nu bijna alles is uitgesteld en/of afgelast, werd het een van de weinige koersen waar we de renners in beeld zagen.

   

  In Colombia waren actief: Alaphilippe, Jungels, Hodeg, Van Lerberghe, Steimle en Honoré.

   

   Alaphilippe en Hodeg botsten er op enkele beresterke Colombianen, waaronder revelatie Sebastian Molano, maar ook de route van de laatste kilometer in etappe 5 werd ook nog veranderd. Bekijk hieronder de video.

  Bekijk ook: