Toen er nog gewoon gekoerst werd: hoe Wilfried Peeters foetert in Colombia

  Door een gebrekkige verbinding met de radio's kon er niet gecommuniceerd worden met de renners.

  In een niet zo ver verleden leek er voor de meeste sporters geen vuiltje aan de lucht, ook niet in het wielerpeloton. De Ronde van Colombia (11-16 februari) leek voor de renners een opwarmertje, maar is uiteindelijk een zoethouder geworden. Deceuninck-Quick Step werd van dichtbij gevolgd en dat levert bijzondere beelden op.

  In de Ronde van Colombia werd het zestal van Deceuninck-Quick Step - Alaphilippe, Jungels, Hodeg, Van Lerberghe, Steimle en Honoré - gevolgd door een cameraploeg.

   

  Gisteren werd het eerste deel van de minidocumentaire gelost. De camera's registreerden hoe het radarwerk in de ploegentijdrit blokkeerde, hoe Alaphilippe de bespreking van de lead-out zag evolueren en hoe sprinter Hodeg baalde na enkele sprintnederlagen.

   

  Bekijk hieronder de video, waarbij u de emoties vanaf de eerste rij deelt.