Na het koersexamen het échte examen voor Benoot: "Vroeg toch uitstel tot dinsdag"

  Het zijn drukke dagen voor Tiesj Benoot, niet alleen op de fiets maar ook in de studieboeken. Morgenvroeg om 9 uur zou hij normaal gezien een examen voor het vak marktonderzoek hebben, maar Benoot vroeg een dagje respijt.

  Tiesj Benoot werkte in Kuurne-Brussel-Kuurne voor zijn ploegmaat Cees Bol, maar dat wierp zijn vruchten niet af. Benoot kijkt wel tevreden terug op zijn eerste koersweekend van het jaar. "De benen zijn goed. Als ik nu niet ziek word, komen er nog mooie weken aan."

   

  Het openingsweekend was een beetje een examen voor Benoot, maar morgen heeft hij écht een examen. "Maar ik heb gisteren een mailtje gestuurd om te vragen om het naar dinsdag te verplaatsen. Normaal gezien had ik vandaag niet moeten koersen. Ik hoop dus dat ik uitstel krijg. Anders word ik morgen om 9 uur op de universiteit verwacht."

   

  Toch lijkt Benoot zich niet al te veel zorgen te maken voor zijn examen. "Het vak is marktonderzoek. Ik heb het al gestudeerd, maar ik moet het gewoon nog eens herhalen."