Titelverdediger Julian Alaphilippe past voor Milaan-Sanremo

    Dit beeld zullen we dit jaar niet zien in Milaan-Sanremo.

    Julian Alaphilippe komt dit jaar niet aan de start van Milaan-Sanremo. De laureaat van vorig jaar past voor de Primavera omdat zijn programma anders te vol dreigt te worden.

    Geen Milaan-Sanremo dus voor Julian Alaphilippe, die dit jaar wel aan de start komt in de Ronde van Vlaanderen. "Als ik start in Milaan-Sanremo en doorga tot Luik-Bastenaken-Luik dan wordt het wat te veel", zegt de Fransman van Deceuninck-Quick Step.

     

    "Na Parijs-Nice vertrek ik vrijwel meteen naar België om de wegen te gaan verkennen. Ik ben heel benieuwd om de Ronde van Vlaanderen te ontdekken. Dat is echt een koers die doet dromen. Ik heb veel zin om koersen te winnen die ik nog niet gewonnen heb."