Belgisch beloftekampioen Toon Vandebosch wordt prof bij Pauwels Sauzen-Bingoal

  Vandebosch werd dit seizoen Belgisch kampioen in zijn categorie.

  Jurgen Mettepenningen denkt aan de toekomst van zijn ploeg en legt beloftekampioen Toon Vandebosch vast. Hij wordt vanaf 1 september prof bij Pauwels Sauzen-Bingoal. Hij blijft volgend veldritseizoen wel hoofdzakelijk actief in de U23-categorie.

  Pauwels Sauzen-Bingoal had al een profcontract gegeven aan Nederlander Ryan Kamp, de wereldkampioen bij de beloften, en de ploeg legt nu ook de 20-jarige Vandenbosch vast. 

   

  Manager Jurgen Mettepenningen is blij alle sterkhouders aan boord te houden. "We kunnen voldaan een welverdiende rustperiode aanvatten, om ons daarna met vertrouwen en overgave op de voorbereiding van volgend seizoen te storten. De focus ligt volgend seizoen nog meer op kwaliteit."   

   

  Pauwels Sauzen-Bingoal nam ook afscheid van vijf renners wiens aflopende contracten niet verlengd werden. Victor Vandebosch hing in Oostmalle zijn fiets aan de haak. Verder vertrekken op 1 maart ook Daan Soete, Diether Sweeck, Yannick Peeters en Jolien Verschueren.