Ga naar de inhoud

Virus en longontsteking velden Hollerbach: "Gezondheid is het belangrijkste"

Bernd Hollerbach wordt de komende weken vervangen door Philippe Saint-Jean bij Moeskroen. De afwezigheid van de Duitse coach was wat in mist gehuld, maar nu heeft Hollerbach zelf duidelijkheid geschapen.

Bernd Hollerbach is al sinds eind december afwezig op Moeskroen. "Eerst had ik een virusinfectie, maar de daaropvolgende longontsteking sloeg me helemaal knock-out", vertelt de Duitser. "Dat is de reden waarom ik sindsdien mijn rol als hoofdcoach bij Moeskroen niet meer kan invullen."

 

"Na onze sterke eerste seizoenshelft had ik natuurlijk heel graag voortgedaan. Maar gezond zijn is het belangrijkste in een mensenleven. Dat wordt wel eens vergeten in onze job."

 

"Daarom heb ik in overleg met de club besloten dat ik een break neem om volledig te herstellen. Ik ben de club heel dankbaar voor haar steun en begrip. Ik wens Philippe Saint-Jean en het hele team veel succes de komende weken. Het gaat stilaan beter met mij en ik keer zo snel mogelijk terug."

Het gaat stilaan beter met mij. Ik keer zo snel mogelijk terug bij Moeskroen.

Bernd Hollerbach