Paralympiërs kondigen Sporza aan: bekijk de reportage van hun stage

  Florian Van Acker won in Rio een olympische titel.

  Deze namiddag werden de sportitems op Eén niet aan elkaar gepraat door Sporza-reporters, maar wel door de beste paralympiërs van het land. Zij waren een hele week lang samen op stage in Parijs. Bekijk de reportage.

  Bekijk de reportage:

  De paralympische delegatie die zich opmaakt voor Tokio ziet er best aardig uit, met o.a. Jarno Thierens (zwemmen), Laurens Devos (tafeltennis), Florian Van Acker (tafeltennis), Joachim Gérard (tennis), Ewoud Vromant (wielrennen), Griet Hoet (wielrennen), Anneleen Monsieur (wielrennen), Diederick Schelfhout (wielrennen), Maxime Hordies (handbike) en Bruno Vanhove (goalball). Wat hun ambities zijn, hoort u in deze reportage.

  Ewoud Vromant kondigt de Cross Cup aan

  Diederick Schelfhout kondigt het EK veldrijden aan: