"Een dag om te vergeten": Enzo Wouters verliest opa en breekt sleutelbeen

    Enzo Wouters rijdt na dit seizoen niet meer voor Lotto-Soudal.

    Enzo Wouters heeft er niet het seizoenseinde opzitten waar hij op gehoopt had. De 23-jarige renner van Lotto-Soudal brak gisteren zijn sleutelbeen bij een val in de Münsterland Giro. En vannacht verloor hij ook zijn grootvader. Bovendien weet hij nog niet wat zijn toekomst zal brengen want hij kreeg geen nieuw contract van zijn ploeg.

    Enzo Wouters werd in 2017 profrenner bij Lotto-Soudal. Hij maakte toen de overstap van de belofteploeg. Maar na twee jaar krijgt hij geen nieuw contract. Wouters wou zijn verhaal bij Lotto-Soudal in schoonheid afsluiten, maar dat is niet gelukt. Na een val in de Ronde van Polen sukkelde hij al met en gebroken handwortelbeentje en na een nieuwe val gisteren in de Munsterland Giro brak hij zijn sleutelbeen.

     

    Veel pech dus voor de 23-jarige Wouters die vannacht dan ook nog eens afscheid moest nemen van zijn grootvader. "Een dag om te vergeten", zette hij op Twitter. "Ik weet nog niet wat het volgend jaar zal worden. Wat ik wel weet is dat ik sterker zal terugkomen." Enzo Wouters zoekt nog naar een nieuwe ploeg.