Weinig zorgen bij Guardiola: "Na interlandbreak zal De Bruyne fit zijn"

  Kevin De Bruyne

  Manchester City had gisteren Kevin De Bruyne niet nodig om te winnen van Dinamo Zagreb. Onze landgenoot is out met een liesblessure, maar City-coach Guardiola denkt dat De Bruyne snel hersteld zal zijn.

  Kevin De Bruyne miste door een liesblessure de CL-wedstrijd van Manchester City tegen Dinamo Zagreb. Na afloop van de 2-0 zege vertelde Pep Guardiola dat hij zich geen zorgen maakt over zijn spelmaker. "Het is niets ergs maar vandaag kon hij niet meespelen."

   

  Wanneer De Bruyne weer fit zal zijn, dat kon Guardiola niet zeggen. Zondag ontvangt City de Wolverhampton Wanderers. "We zullen zien voor zondag. Vandaag kan ik het nog niet zeggen. Misschien zal hij hersteld zijn, het is afwachten. En anders zal hij na de internationale onderbreking klaar zijn."

   

  Afwachten dus of De Bruyne een van de interlands van de Rode Duivels moet missen. België speelt op 10 oktober tegen San Marino en op 13 oktober in Kazachstan. Vrijdag maakt bondscoach Roberto Martinez zijn selectie bekend.