Hermans blijft bij Israel Cycling Academy: "Ik wil hier blijven groeien en winnen"

  Ben Hermans blijft zijn werkgever trouw.

  Ben Hermans (33) heeft zijn contract bij Israel Cycling Academy met twee jaar verlengd. Onze landgenoot won dit jaar onder meer de Ronde van Oostenrijk en de Ronde van Utah. "Deze ploeg heeft zijn niveau elk jaar opgekrikt en dat zal blijven duren."

  Ben Hermans (33) zette in 2018 een stapje terug van BMC naar Israel Cycling Academy, maar onze landgenoot heeft zich die overstap nog niet beklaagd. Hij verlengt zijn contract met twee jaar bij het ambitieuze Israëlische project, dat graag de sprong naar de WorldTour wil maken.

   

  "Ik heb hier al twee mooie jaren gehad", stelt Hermans, die dit seizoen de Ronde van Oostenrijk en de Ronde van Utah heeft gewonnen. "Ik ben naar deze ploeg gekomen om kansen te krijgen en die heb ik, met dank aan de ploeg, kunnen benutten."

   

  "Deze ploeg heeft zijn niveau elk jaar opgekrikt en dat zal blijven duren. Dat is een van de redenen waarom ik blijf: ik wil hier blijven groeien en winnen."

   

  Volgend jaar wordt Hermans ploegmakker van Daniel Martin. "Ik kijk er erg naar uit om met hem in een team te zitten. Onze ploeg heeft een zeer goed imago en veel renners willen bij ons komen rijden."