Bekeruitschakeling kost Brncic de kop bij RWDM

  Drazen Brncic.

  RWDM heeft zijn coach Drazen Brncic bedankt voor bewezen diensten. De 48-jarige Kroaat was sinds 2016 coach van de Brusselse club. De bekeruitschakeling tegen Dessel Sport werd hem fataal. 

  RWDM, tegenwoordig in de eerste amateurklasse, verloor afgelopen weekend met 4-2 van Dessel Sport in de Beker van België. Die nederlaag was de druppel voor het bestuur van de Brusselse club: het zette vandaag de samenwerking met coach Drazen Brncic stop.

   

  De Kroaat, die ooit 1 wedstrijd speelde voor AC Milan, leidde RWDM de voorbije seizoenen naar twee titels in de lagere klassen. "Met veel respect hebben we vandaag besloten om het contract met Drazen Brncic te beëindigen", lezen we op de website van RWDM.

   

  "Wij wensen hem uitdrukkelijk te bedanken voor de twee titels die hij ons schonk en we zullen dan ook nooit zijn aandeel in onze herboren club vergeten. Wij zijn er verder van overtuigd dat Drazen heel snel een club zal vinden waarin hij zijn ambities zal kunnen waarmaken."