Doelman Verrips daagt niet op in Mechelen en aast op transfer

  Geen Michael Verrips vandaag op training bij KV Mechelen. De 22-jarige doelman wil hogerop en aast op een transfer. KV Mechelen, dat zaterdag zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen afwerkt, mist zo mogelijk zijn eerste doelman op de openingsspeeldag.

  Het was een publiek geheim dat Michael Verrips graag zou vertrekken deze zomer. De jonge Nederlandse doelman keepte vorig jaar een sterk seizoen tussen de Mechelse palen en speelde zich zo in de kijker. 

   

  Afgelopen weekend stond Verrips nog gewoon in doel bij KVM in de Supercup tegen Racing Genk. Mechelen verloor die wedstrijd wel met 3-0. Enkele dagen later is er van de Nederlander geen spoor meer tijdens de trainingen. Zo hoopt hij alsnog een transfer te forceren.

   

  Een mogelijk vertrek van Verrips zo vlak voor de competitiestart komt KV Mechelen niet bepaald goed uit. Tweede doelman Bram Castro is nog geblesseerd en derde doelman Sofiane Bouzian is weg met een nationaal jeugdelftal van Marokko. Als Verrips niet snel opdaagt in Mechelen zal coach Wouter Vrancken moeten improviseren met een vierde doelman uit de jeugd.