VIDEO: wondergoal Kane verprutst debuut Sarri en De Ligt bij Juventus

  Harry Kane

  Kane viert zijn ongelooflijke doelpunt.

  Wojciech Szczesny

  Wojciech Szczesny had geen verhaal.

  0 / 0

  Op de International Champions Cup heeft Harry Kane het debuut van Juventus-coach Maurizio Sarri en verdediger Matthijs de Ligt flink verprutst. En hoe... De Tottenham-spits lobde de bal prachtig binnen vanaf de middenlijn.

  De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is volop aan de gang en bij Tottenham lijken ze er zin in te hebben. In een voorbereidingswedstrijd tegen Juventus won het met 3-2. Al heeft het vooral Harry Kane daarvoor te bedanken, met de ultieme treffer in het slot.

   

  Bij Juventus maakte coach Sarri zijn debuut bij de Oude Dame. Ook Matthijs de Ligt stond voor zijn eerste wedstrijd bij zijn nieuwe club, maar moest vanop de bank starten. De Nederlander kreeg wel zijn eerste minuten speeltijd voorgeschoteld. Doelman Buffon maakte zijn rentree bij de Italiaanse hoofdmacht en speelde de 1e helft. Bij Tottenham kwamen kapitein Alderweireld en Vertonghen in actie.

   

  Het was Tottenham dat eerst op voorsprong kwam dankzij een treffer van Lamela, maar Higuain en Ronaldo zorgden voor de ommekeer. Lucas Moura hing de bordjes weer gelijk, maar het was het wonderbaarlijke doelpunt van Kane dat Tottenham alsnog de winst opleverde. Geniet u even mee.

  Kane na zijn wereldgoal: "Goed om terug te zijn"

  Alle doelpunten op een rijtje