• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Servische basketbaltopper Kuzmic in coma na zwaar verkeersongeluk

  Ognjen Kuzmic

  Kuzmic was de voorbije twee seizoenen actief bij Real Madrid.

  Ognjen Kuzmic is zaterdagavond bij een verkeersongeluk in Bosnië en Herzegovina zwaargewond geraakt. Dat heeft zijn team Rode Ster Belgrado laten weten. De 29-jarige Kuzmic zat in de Servische selectie voor het WK, dat 31 augustus start in China.

  Rode Ster meldt dat Kuzmic ernstige verwondingen aan zijn hoofd en zijn borst heeft opgelopen. Volgens lokale media ligt de basketbalspeler in een coma en raakte een medepassagier ook zwaargewond. De inzittenden van een andere wagen raakten lichtgewond.

   

  Kuzmic was de voorbije twee seizoenen actief bij Real Madrid, maar keerde terug naar Rode Ster. Van 2013 tot 2015 maakte hij in de NBA het mooie weer bij Golden State Warriors, waarmee hij in zijn laatste seizoen de titel won.

  Tweets over Kuzmicev: