• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Sagan steekt handen uit de mouwen om Sporza-stelling te bouwen

  Peter Sagan zit nooit verlegen om een onverwachte stoot. Vandaag stopte hij tijdens een trainingsrit met zijn ploeg aan het Paleis van Laken om enkele werkmannen te helpen, die een stelling voor Sporza aan het opbouwen waren. Bekijk de beelden.

  Aan het koninklijke paleis in Laken waren enkele werkmannen deze voormiddag bezig de stellingen op te bouwen van waarop Sporza de omkaderingsprogramma's van de Tour zal uitzenden voor radio en tv, toen ze hoog bezoek kregen.

   

  Ex-wereldkampioen Peter Sagan kwam vragen of hij een handje moest helpen. "Je moet het goed doen, want anders valt het naar beneden", lacht Sagan met de werkmannen. "Zal je me voldoende betalen?", wil de ex-wereldkampioen ook nog weten.