• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Alles weer koek en ei? Carrasco luistert terugkeer op met doelpunt

  Yannick Carrasco wil terugkeren naar Europa.

  Ligt Yannick Carrasco (25) weer in de bovenste schuif bij zijn club Dalian Yifang? De Rode Duivel wil weg en vocht de voorbije dagen een verbale oorlog uit met zijn Chinese club, maar vandaag stond Carrasco gewoon weer in de ploeg. En de winger scoorde ook. 

  De voorbije week leek een vechtscheiding tussen Yannick Carrasco en zijn Chinese werkgever Dalian Yifang in de lucht te hangen. Carrasco werd door zijn club geschorst nadat hij een wedstrijd gemist had. Carrasco, die het verwijt kreeg passief te trainen, moest ook zijn excuses aanbieden.

   

  De Rode Duivel ging op zijn beurt in de tegenaanval met een scherpe reactie op Twitter. Maar het incident lijkt nu weer met de mantel der liefde bedekt, want Carrasco stond in de basis tegen Beijing Renhe en scoorde kort na de pauze de gelijkmaker vanaf de stip. Dalian Yifang won uiteindelijk met 1-3.

  Carrasco stuurt de doelman de verkeerde kant op:

  Een opgetogen Carrasco op Twitter: