• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Toptalent Pogacar (20) verlengt tot 2023 bij UAE Team Emirates

  Tadej pogacar

  Pogacar won dit seizoen de Ronde van Californië.

  Tadej Pogacar zal tot en met 2023 nog in het shirt van UAE Team Emirates te bewonderen zijn. Het Sloveense toptalent (20) won dit seizoen al de Ronde van Californië. "Ik wil blijven ontwikkelen en progressie blijven maken", klinkt het bij Pogacar zelf.

  "Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om mijn toekomst bij UAE Team Emirates voort te zetten", klinkt het bij Pogacar na zijn contractverlenging. "Ik hoop dat ik kan blijven ontwikkelen en progressie kan blijven maken. Ik wil het team bedanken voor het vertrouwen."

   

  Ook de CEO van het team, Mauro Gianetti, was verheugd met het nieuwe contract. "Het was geweldig om Pogacar te zien ontwikkelen met zijn enorme talent. Met zijn palmares tot hiertoe bewees hij niet enkel een talent voor de toekomst te zijn, hij bewees zich ook al in grote wedstrijden."

   

  De Sloveense groeibriljant zette dit jaar al de Ronde van Californië op zijn naam. Ploegmaat Jasper Philipsen haalde zijn loftrompet al een tijd geleden naar boven. "Pogacar heeft de kwaliteiten om ooit een grote ronde te winnen", klonk het bij onze landgenoot na de eerste WorldTour-eindzege van Pogacar.

  De tweet van UAE Team Emirates