• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Aalstar strikt oude bekende als opvolger van Tony Van den Bosch

  Trevor Huffman wordt volgend seizoen de coach van Aalstar. De Amerikaan, die ook als speler enkele seizoenen de kleuren van Aalstar verdedigde, volgt Tony Van den Bosch op. Ook in de bestuurskamer zijn er verschuivingen op til.

  "De toekomst van de club wordt in handen gelegd van een nieuwe groep overnemers. Het nieuwe bestuur en de toekomstvisie zullen binnenkort worden toegelicht", laat Aalstar weten op zijn Facebook-pagina.

   

  "We nemen afscheid van Tony Van den Bosch en bedanken hem voor zijn inzet en professionalisme bij het leiden van de ploeg eind dit seizoen in de moeilijkste omstandigheden."

   

  Van den Bosch wordt opgevolgd door Trevor Huffman, die tussen 2006 en 2009 voor de club speelde. "Een icoon met "Oilsjters"-DNA", klinkt het. "Op het parket was hij het tactische brein van de ploeg. Hij staat voor zijn debuut als coach, maar we zijn overtuigd dat hij over de juiste bagage beschikt om het waar te maken. Welkom terug, Trevor."