OFFICIEEL: Hazard heeft droomtransfer naar Real Madrid beet

  Eden Hazard

  Eden Hazard ruilt Chelsea voor Real Madrid.

  Alle speculaties kunnen overboord. De langverwachte transfer van Eden Hazard van Chelsea naar Real Madrid is afgerond. De Rode Duivel volgt met een jaar vertraging het voorbeeld van Thibaut Courtois. Hij tekende er een contract tot 2024.

  Eden Hazard flirtte een jaar geleden al met Real Madrid, maar uiteindelijk bleef hij toch nog een jaartje langer bij Chelsea. Maar dit jaar wond Hazard er geen doekjes om: hij liet onomwonden weten dat hij naar Real wou. Enkel de clubs moesten er nog uitgeraken.

   

  Dat akkoord is de voorbije dagen bereikt, naar verluidt voor een bedrag van om en bij de 100 miljoen euro (afhankelijk van bonussen her en der). Hazard zal volgende week donderdag worden voorgesteld in Santiago Bernabeu. In de aanloop naar die voorstelling legt hij nog zijn medische testen af.

   

  Bij Chelsea gunnen ze Hazard zijn droomtransfer: "De herinneringen die hij hier zal achterlaten, zullen nooit uitsterven. Hij heeft iedereen die Chelsea aan het werk zag vermaakt en heeft tal van matchwinnende prestaties afgeleverd. Daarvoor danken we Eden van ganser harte."

   

  "Bovendien is hij altijd een modelprof geweest en vooral een schitterende kerel om mee samen te werken. We kijken ernaar uit om hem in de toekomst opnieuw tegen te komen op Stamford Bridge."

  Real laat zijn fans al watertanden met een filmpje met hoogtepunten van Hazard

  Chelsea neemt afscheid van een van zijn clublegendes met een mooi filmpje

  Thibaut Courtois is niet langer de enige Belg bij Real Madrid