• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Persoons trekt naar Knokke: "De komende 2 jaar vind je me in de beach bars"

  Koen Persoons heeft een contract voor 2 seizoenen getekend bij FC Knokke, de laatste uit eerste amateur dit seizoen én de bekernachtmerrie van Standard. 

  De meeste voetballiefhebbers zullen Koen Persoons kennen van zijn passage bij Lokeren, waar hij jarenlang een vaste waarde was op het middenveld en waarmee hij in 2012 én 2014 de beker won. In 2017 zette hij een stapje terug, naar OH Leuven, maar hij slaagde er niet in met die club de promotie naar 1A te bewerkstelligen.

   

  Nu zakt de 35-jarige Persoons 2 divisies, naar de 2e amateurklasse. Knokke eindigde afgelopen seizoen laatste in 1e amateur, ondanks een schitterend bekerparcours. "De volgende 2 seizoenen kunnen jullie mij vinden op alle beach bars langs de kustlijn in Knokke", grapt hij op Instagram.