• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Pechvogel Wallays start niet meer: "Te veel last aan zijn hand"

  Jelle Wallays maakte zijn rentree na meer dan 100 dagen.

  Jelle Wallays heeft besloten niet meer van start te gaan in de Vierdaagse van Duinkerke. De 30-jarige Lotto-Soudal-renner kwam gisteren ten val en heeft te veel last aan zijn hand. Zo blijft de pech hem achtervolgen.

  Wallays moet de strijd staken. De renner van Lotto-Soudal viel  in de slotkilometers van de 1e etappe en liep een blessure op aan zijn hand.

   

  De renner zelf zag het gisteren nog goed zitten, maar vergeefs. "Wallays zal verdere onderzoeken ondergaan om een diagnose te stellen. We hopen dat het niet te ernstig is", meldt Lotto-Soudal op Twitter.

   

  Wallays heeft een seizoensstart vol pech achter de rug. De Lotto-Soudal-renner brak eind januari zijn kaak, werd ziek net voor Romandië en nu is er deze blessure. "Het zijn moeilijke tijden! Ik hoop dat dit snel zal leiden naar iets beters. Ik beloof dat ik er voor zal vechten", twittert Wallays.