• home
 • video
 • pas verschenen

  Balotelli over primeur Ronaldo: "Alleen maar omdat ik niet in Spanje heb gespeeld"

  Ronaldo lacht zijn tanden bloot na de titelmatch van Juventus.

  Juventus veroverde gisteren zijn 8e Scudetto op een rij. Cristiano Ronaldo pakte op zijn 34e zijn eerste landstitel in Italië en tekende op die manier voor een primeur, al is woelwater Mario Balotelli niet echt onder de indruk.

  Cristiano Ronaldo is nu de eerste voetballer die landstitels in Engeland, Spanje én Italië op zijn erelijst heeft staan. De Portugees won eerder de titel met Manchester United (2007, 2008 en 2009) en Real Madrid (2012 en 2017).

   

  De Instagram-pagina 433 deelde die boodschap en Mario Balotelli voelde zich blijkbaar geroepen om iets duidelijk te maken. "Dat Ronaldo de eerste speler is die titels behaald heeft in Engeland, Spanje én Italië? Dat kan alleen maar omdat ik nooit in Spanje gespeeld heb", antwoordde de flamboyante Italiaan.

   

  Het enfant terrible, 28 intussen, pakte drie landstitels met Inter en eentje met Manchester City. De laatste jaren zit de carrière van de aanvaller in het slop. Bij Marseille probeert Balotelli zijn carrière weer op de rails te krijgen.