• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanmarcke: "Knie nog altijd gezwollen, deelname aan DDV is nog onzeker"

  Op het slechtst denkbare moment is Sep Vanmarcke in de lappenmand beland. Nu proberen ze hem bij EF Education First met man en macht op te lappen voor de komende koersen, de Ronde en Roubaix op kop.

  Sep Vanmarcke kwam vroeg in de E3 Harelbeke ten val, wat het einde van zijn koers betekende. Hij liep geen breuken op, maar was toch te gehavend om te kunnen starten in Gent-Wevelgem. Nu staat ook zijn deelname aan Dwars door Vlaanderen op de helling.

   

  "Momenteel is mijn enkel nog wat stijf en zijn mijn ribben nog gevoelig, maar het meeste zorgen baart mijn knie. Die is nog altijd gezwollen en ik heb pijn rond mijn knieschijf. Hierdoor kan ik niet op een deftige manier met mijn fiets rijden."

   

  "Ik weet nog niet of ik zal kunnen starten in Dwars door Vlaanderen. We bekijken het dag per dag."