• home
 • video
 • pas verschenen

  Gascoigne, Klinsmann, Keane en co. verliezen tegen Inter in nieuwe Tottenham-tempel (FOTO)

  " "

  Paul Gascoigne wordt luid toegejuicht door de 40.000 fans in het Tottenham Hotspur Stadium.

  Tottenham heeft een 2e geslaagde testwedstrijd gespeeld in zijn nieuwe voetbaltempel. Na de U18 vorige week was het gisteravond de beurt aan een team van Tottenham-legenden. 40.000 fans waren afgezakt om kennis te maken met hun helden van weleer én het nieuwe stadion. 

  Woensdag is het de beurt aan Jan Vertonghen en Toby Alderweireld om met hun maats van de A-kern het Tottenham Hotspur Stadium officieel te openen in de competitiematch tegen Crystal Palace.

   

  De Spurs en hun fans hebben veel langer dan gedacht op de rentree naar hun stadion aan White Hart Lane moeten wachten door issues met de renovatie en veiligheid. De twee tests zijn evenwel vlekkeloos verlopen.

   

  Gisteren speelde een team van oud-Tottenham-vedetten, genre Robbie Keane, Jürgen Klinsmann, Dimitar Berbatov, Rafael van der Vaart, David Ginola of andere Paul Gascoignes, tegen Inter Forever, een verzameling Inter-toppers van vroeger.

   

  Bij de rust stond er 3-3 op het bord Tainio, Keane (met zijn gekende radslagviering erbij!) en Nielsen brachten Tottenham telkens voor, Inter bracht de bordjes telkens gelijk. Na de pauze maakte Berbatov er nog 4-4 van, maar een laat doelpunt van de bezoekers zorgde voor een 4-5-verlies, maar daar maalde niemand om.

  Doelpunten en tweets van de Legends-match:

  Robbie Keane

  David Ginola

  Jürgen Klinsmann

  Paul Gascoigne

  Dimitar Berbatov en Teemu Tainio