• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Lamb verrast zichzelf met geweldige buzzer beater

  Charlotte Hornets

  De Hornets - met Lamb in het midden - kunnen hun vreugde niet bedwingen.

  In de NBA hebben de Charlotte Hornets gisteren op de valreep een spectaculaire overwinning binnengehaald. Ze leken te verliezen tegen de Toronto Raptors, tot "at the buzzer" Jeremy Lamb een mirakel verrichtte met een onwaarschijnlijke driepunter.

  Bekijk Lambs spectaculaire shot:

  Het zag ernaar uit dat de winst naar de Raptors zou gaan, want vlak voor het einde stond er 112-114 op het scorebord.  Maar in de laatste 2 seconden gebeurde het onmogelijke: Jeremy Lamb gooide vanaf zijn eigen speelheft de bal in de ring. De overwinning ging zo alsnog met 115-114 en een buzzer beater naar de Hornets.

  Lamb over zijn mirakel