• home
 • video
 • pas verschenen

  Speel mee met de Sporza Wielermanager en win een Sporza fietsvakantie voor 2

  Fietst u in oktober of november met Sporza in Mallorca?

  Doet u al mee met Sporza Wielermanager? Neen? Dan is het nog niet te laat. Als u de beste bent in het klassement van de grote monumenten van het voorjaar, dan wint u een Sporza Fietsvakantie in oktober.

  De 4 voorjaarsmonumenten, dat zijn uiteraard Milaan-Sanremo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en Luik-Bastenaken-Luik.

   

  Stel uw wielerteam van 20 renners samen in Sporza Wielermanager en selecteer er 12 voor de eerstvolgende wedstrijd. 

  Win een Sporza Fietsvakantie voor 2

  Van 13 tot 20 oktober 2019 en van 26 oktober tot 2 november 2019 trekt Sporza opnieuw naar het prachtige en fietsvriendelijke Mallorca. Deze keer wordt er gefietst vanuit de Playa de Palma rond de hoofdstad Palma de Mallorca.

   

  Als u wint, dan mag u kiezen welke week u wilt meereizen. Bent u minder geoefend? Dan hoeft u helemaal geen schrik te hebben. De Sporza fietsvakantie is er zowel voor wielerfanaten als -liefhebbers, voor hem én voor haar.

   

  Meer info leest u hier: https://www.neckermann.be/nl/vakantie/sporza

  Doe mee met Sporza Wielermanager