Anderlecht mist Najar in laatste rechte lijn richting play-offs

  Andy Najar blesseerde zich tegen Antwerp.

  Andy Najar blesseerde zich tegen Antwerp.

  Anderlecht moet het in de strijd om Play-off I zonder Andy Najar stellen. De Hondurese rechtsachter heeft tegen Antwerp een spierscheuring opgelopen.

  Andy Najar werd in de topper op Antwerp na een dik uur gewisseld. De Hondurees kon niet meer voort en vroeg zelf om zijn wissel. Na onderzoek is gebleken dat Najar op de Bosuil een spierscheuring opliep in zijn hamstrings. Die blessure zal hem een viertal weken aan de kant houden.

   

  Najar mist zo wellicht de resterende 4 wedstrijden van de reguliere competitie. Anderlecht is momenteel 6e in de stand, maar is nog niet zeker van een ticket voor Play-off I. Komend weekend staat de kraker tegen Club Brugge op het programma.