• home
 • video
 • pas verschenen

  Kevin Borlée wint zijn eerste race van het indoorseizoen

  Kevin Borlée (archieffoto) is meteen in vorm.

  Kevin Borlée en Ismael Debjani hebben uitstekend gepresteerd op de atletiekmeeting in Liévin. Borlée won de 400 meter, Debjani eindigde als derde op de 1.500 meter in een persoonlijk record.

  Kevin Borlée is het seizoen goed begonnen. De tweelingbroer van Jonathan snelde in de indoormeeting in Liévin (Frankrijk) naar de zege in 46"97. Hij won voor Luguelin Santos, broer Dylan eindigde als vierde.

   

  Ook op de 1.500 meter kwamen er enkele Belgen in actie. Ismael Debjani, die al het EK-minimum liep, zette met 3'39"91 een persoonlijk record neer en werd daarmee derde. Tarik Moukrine (zesde) en Pieter-Jan Hannes (achtste) grepen naast de limiet voor het EK indoor in Glasgow.