• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  KV Kortrijk en Zulte Waregem jennen elkaar met gefotoshopte plaatjes

  Waregem werd "Boeregem".

  Dat voetbalburen KV Kortrijk en Zulte Waregem nooit de beste vrienden zullen worden, is een publiek geheim. Nadat KV Kortrijk enkele gefotoshopte afbeeldingen de wereld instuurde, reageerde Zulte Waregem met scherp. Ook de tegenreactie van KV Kortrijk mocht er zijn.

  KV Kortrijk had op Facebook een Photoshop Challenge gelanceerd. De fans lieten hun creativiteit de vrije loop. Vooral Zulte Waregem moest het op de gefotoshopte afbeeldingen ontgelden. Zo werd Waregem "Boeregem" en liet Kortrijk Zulte Waregem letterlijk een poepje ruiken op een foto.

   

  De reacties van Zulte Waregem bleven niet uit. Maar ook KV Kortrijk reageerde terug met scherp. Bekijk het hieronder.

  KV Kortrijk publiceerde de beste Photoshop-foto's

  Reactie 1 van Zulte Waregem

  Reactie 2 van Zulte Waregem

  Tegenreactie van KV Kortrijk