• home
 • video
 • pas verschenen

  Higuain krijgt zijn zin en doet het seizoen uit bij Chelsea

  Gonzalo Higuain.

  Higuain heeft zijn handtekening bij Chelsea gezet.

  Gonzalo Higuain (31) draagt de resterende maanden van dit seizoen het shirt van Chelsea. De Argentijn werd door Juventus uitgeleend aan AC Milan, maar trekt nu naar de Premier League. Daar wordt hij herenigd met coach Maurizio Sarri.

  Chelsea-coach Maurizio Sarri bevestigde vanmiddag al op zijn persbabbel dat Gonzalo Higuain bij de Londense club zou tekenen en vanavond werden de laatste punten en komma's gezet in de overeenkomst. 

   

  Higuain werd door Juventus uitgeleend aan AC Milan, maar die passage werd geen succes. Higuain wilde bij Chelsea herenigd worden met Maurizio Sarri, met wie hij in het seizoen 2015-2016 erg op dreef was met liefst 36 doelpunten in het shirt van Napoli.

   

  "Ik moest deze kans grijpen", verklaart de nieuwe Chelsea-spits, die na het seizoen voor ruim 35 miljoen euro definitief kan worden overgenomen. "Ik heb altijd van deze ploeg gehouden en ik heb altijd in de Premier League willen spelen."