• home
 • video
 • pas verschenen

  Belgian Bullets hebben offday op WB-manche in Igls

  Belgian Bullets

  De Belgian Bullets eindigden voorlaatste in Igls.

  An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts zijn op de 5e WB-wedstrijd van het seizoen niet verder geraakt dan een 12e en voorlaatste plaats. In de tussenstand zakken de Belgian Bullets van de 5e naar de 7e plaats.

  Het Belgische duo werkte beide runs af in 1'47"73, ofwel 1"67 trager dan de Duitse winnaars Schneider/Strack. Hiermee eindigen de Bullets op de 12e plaats, een eind verwijderd van hun vorige prestaties (die telkens rond de 7e plaats schommelden).

   

  Vannieuwenhuyse/Aerts zit nu aan 784 punten in de Wereldbeker bobslee, waardoor ze wegzakken naar de 5e plaats. De Duitsers Jamanka/Lipperheide, die 2e werden in Igls, blijven aan de leiding.