• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Geoffry Hairemans: "Ik wil meer spelen, maar ga geen ruzie maken"

  Geoffry Hairemans werkt zich in het zweet op stage.

  Geoffry Hairemans krijgt niet veel speeltijd van Antwerp-coach Laszlo Bölöni, maar voorlopig is hij nog niet weg bij stamnummer 1. "De kans wordt steeds groter dat ik blijf", zegt de middenvelder.

  Voor Geoffry Hairemans is er weinig plaats in de basis bij Antwerp. De middenvelder verliest de concurrentiestrijd met Lior Refaelov. Ondanks interesse van ploegen als STVV en Lokeren lijkt Hairemans te blijven.

   

  "De kans wordt steeds groter dat ik blij", zegt hij aan onze reporters op het trainingskamp in Spanje. "Ik twijfel zelf nog en zolang er geen versterkingen komen, mag ik ook niet weg van Antwerp. Dat is nog niet het geval, dus ben ik hier nog."

   

  "Ik wil sowieso meer spelen, maar ik ga geen ruzie maken of mijn eigen ruiten ingooien zolang er niets concreet is. Voorlopig blijf ik hier gewoon mijn werk doen. De kans wordt groter dat ik blijf, maar er is nog 50 procent kans dat ik vertrek."

   

  Hairemans is een lieveling van de supporters en die zouden hem niet graag zien vertrekken. "Ikzelf zou ook graag meegroeien met de club, maar ik wil ook veel meer minuten spelen en dat wordt me nu een beetje afgenomen. Het is nu aan mij om de juiste keuze te maken. Het is moeilijk om in te schatten of er meer speeltijd aankomt voor mij. Ik ben zelf ook benieuwd."