Tubeke hoopt nog voor winterstop af te zijn van transferverbod

  " "

  De club uit 1B pleit schuldig, maar wil snel een oplossing bieden.

  1B-club Tubeke pleit schuldig wat zijn licentieproblemen betreft, maar belooft snel beterschap. Zo hoopt het toch wintertransfers te kunnen doen. 

  Gisteren kwam het bericht dat Tubeke een transferverbod had gekregen, nadat het bij een tussentijdse evaluatie van de Licentiecommissie niet aan alle voorwaarden kon voldoen. "De bal ligt in het kamp van Tubeke", vertelde licentiemanager Nils Van Brantegem.

   

  De rode lantaarn reageerde snel: "Tubeke heeft de voorwaarden van de Licentiecommissie niet perfect nageleefd. In de nabije toekomst zal de club aan al haar verplichtingen voldoen, zodat het opgelegde transferverbod voor de winterstop opgeheven wordt."

   

  Tubeke wenste nog te benadrukken dat het transferverbod geen impact heeft op de betrokkenheid van de Zuid-Koreaanse investeerders.