• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook de Red Lions tonen hun warm hart in Wachtebeke

  De Warmste Week heeft gisteren een gouden randje gekregen, want met Arthur van Doren, Löick Luypaert en Sébastien Dockier kwamen er drie kersverse wereldkampioenen langs in domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

  "De Warmste ontvangst", dat is het minste wat je kan zeggen van de opkomst van de drie Belgian Red Lions bij Eva De Roo in Wachtebeke. "We are the champions" van 'Queen' galmde door de boxen, een welverdiend applaus kregen Van Doren, Luypaert en Dockier en van het aanwezig publiek gratis bij.

  De Red Lions krijgen een warme ontvangst in Wachtebeke:

  Ondanks hun drukke schema van de voorbije dagen maakte het drietal toch graag even vrij om af te zakken naar Wachtebeke. "Veel hebben we nog niet naar de radio kunnen luisteren, maar vanaf nu volgen we alles op de voet. We zijn grote fan van het hele project", verduidelijkte Luypaert.

   

  De drie Red Lions kwamen uiteraard niet met lege handen naar domein Puyenbroeck. €1000 van hun opbrengsten op het WK in India schonken ze aan G-Sport Vlaanderen. "Omdat we wij vinden dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn", aldus Luypaert. "Ook mensen met een handicap moeten de kans krijgen om aan sport te doen."

   

  Bovendien brachten Van Doren, Luypaert en Dockier nog twee shirts mee die gedragen werden op het WK in India. Beide shirts werden gehandtekend door het drietal en worden geveild voor G-Sport Vlaanderen.

   

  Veiling shirts ten voordele van G-Sport Vlaanderen

  De twee wedstrijdgedragen shirts die geveild worden zijn er eentje van Arthur van Doren en eentje van Loïck Luypaert. Beide exemplaren werden gehandtekend door de drie aanwezige Red Lions. Om het shirt te winnen moet je "wereldkampioen" sms'en naar 4342. Een sms'je kost je €1. De opbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel.