• home
 • video
 • pas verschenen

  Eersteklassers springen in de bres voor De Warmste Week

  Onder de duizenden acties voor de Warmste Week, zijn er ook heel wat eersteklassers die hun steentje bijdragen.  Onder andere bij Club Brugge en Waasland-Beveren kan je komend weekend nog jouw warmste hart tonen. 

  Club Brugge: Kerstmarkt en Spaghetti For Life

  Voor de thuiswedstrijd tegen Antwerp van komende weekend organiseert Club Brugge de  "Christmas @ Bruges for Life", een grote kerstmarkt ten voordele van de 'Warmste Week'. Supporters kunnen terecht aan één van de vijftien kerstkraampjes onder de Noordtribune, uitgebaat door verschillende organisaties of individuen. De winst gaat integraal naar hun goede doel naar keuze.

   

  De Club Brugge Foundation pakt  bovendien uit met een 'Spaghetti For Life' in het FCB Kaffee in de Noordtribune. Tussen 12u30 en 13u30 kan je Spaghetti slurpen ten voordele van de organisatie 'Te Gek!?'.

  Cercle Brugge: De Warmste Soepporters

  Bij de buren van Cercle Brugge werd vorig weekend voor de wedstrijd tegen Anderlecht 'De Warmste Soep' geschonken in het fandorp.  De opbrengst van die actie ging naar 'Think Pink'.

   

  Radio 2-presentatrice Kim Debrie, die het hele land rondtrekt om soepacties in de kijker te zetten, was aanwezig voor de wedstrijd en mocht ook de aftrap geven van de wedstrijd. 

  Waasland-Beveren: frieten voor het goede doel

  Eten voor het goede doel is ook populair in het Waasland. Voor de derby tegen Lokeren zal de club frietjes verkopen in de Business Lounge. De opbrengst gaat naar De Klaproos, een opvangtehuis voor mensen met een beperking.

  Zulte Waregem: Essevee Academy scoort met Penalty Cup

  In het kader van De Warmste Week organiseerde de Essevee Academie, de jeugdacademie van Zulte Waregem, een penalty cup . In dertien verschillende leeftijdscategorieën werd er gezocht naar de beste strafschopnemer. De actie leverde €1.187 euro op voor vzw To Walk Again.

  KV Kortrijk: spelers en staf bezoeken AZ Groeninge

  Ook bij KV Kortrijk waren ze in de ban van de 'Warmste Week'. Het AZ Groeninge Fonds nodigde een Kortrijk-delegatie uit voor een bezoekje aan de kinderafdeling van het ziekenhuis. Een dertigtal kinderen kreeg onder andere speler Hannes van der Bruggen en trainer Yves Vanderhaeghe over de vloer en werd verrast met enkele leuke cadeautjes.

  Verlichte Ghelamco Arena in Gent

  Ter gelegenheid van de Warmste Week sierden de Music For Life-vlammetjes deze week de Ghelamco Arena. 

  Couckenbak op Anderlecht

  Op Anderlecht verkochten de spelertjes van de U9 koekjes voor de Warmste Week. Anderlecht-doelman Frank Boeckx kwam gisteren samen met enkele van de spelers een cheque ter waarde van €5.000 afgeven in Wachtebeke.