• home
 • video
 • pas verschenen

  Te laat voor de Warmathon? Hier kan je deze week nog sporten voor het goede doel

  Peddelsurfen door het hartje van Gent voor het goede doel.

  De zes Warmathons in Vlaanderen en Brussel zijn voor het eerst helemaal volzet. Heb je een hart voor De Warmste Week en heb je zin om deze week toch nog je beste beentje voor te zetten voor het goede doel? Dan zijn deze sportieve acties misschien wel iets voor jou.

  SUP For Life 2018 in Gent

  'Stand of paddle surfen' of peddelsurfen is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank. Recreanten kunnen de sport op zaterdag 22 december uitproberen tijdens een tochtje van 6,5 km door de Gentse binnenstad. Voor gevorderde peddelsurfers is er een suprace van 10 km. De opbrengst gaat naar de VZW Children At Risk.

  Zwem eens met een beperking

  BOAS vzw is een zwemclub voor personen met een beperking. Op vijf verschillende locaties in Vlaanderen kan je tussen 18 december en 21 december zelf ervaren hoe het voelt om met een beperking te moeten zwemmen en dat onder de deskundige begeleiding van ervaren trainers. 

  Tennissen tegen kanker in Bree

  Heb jij zin om je tennisracket nog eens vanonder het stof te halen? Dan kan je op woensdag 19 december terecht op de Kim Clijsters Academy in Bree voor een vriendschappelijke wedstrijd tennis. Daag een vriend uit, neem deel en steun daarmee 'One team against cancer'.

  Meer informatie vind je op de Facebook-pagina van de Kim Clijsters Academy