• home
 • video
 • pas verschenen

  Atletico-voorzitter: "Ik praat niet over geld en al zeker niet met vrouwen"

  Atletico-voorzitter Cerezo (r) en coach Simeone (l).

  De voorzitter van Atletico Madrid heeft zich niet populair gemaakt. In de aanloop naar de CL-match op Club Brugge reageerde Enrique Cerezo bepaald afgemeten op een vraag van een vrouwelijke journaliste.

  Cristina Garcia Tirado was voor het Spaanse tv-station Quatro meegereisd naar Brugge. In een interview met de voorzitter van Atletico legde ze de man de vraag voor of Atletico wel genoeg geld heeft om de Uruguayaanse sterverdediger Diego Godin een nieuw contract aan te bieden.

   

  Enrique Cerezo reageerde als volgt op de vraag: "Om eerlijk te zijn praat ik niet graag over geld, omdat het nogal lomp is, en al zeker niet met een vrouw."

   

  Een uitspraak die de wenkbrauwen doet fronsen, maar de journaliste zelf tilt niet zwaar aan de uitspraak van de voorzitter: "Cerezo is een fantastische man, een echte gentleman. Hij is altijd zeer respectvol naar mij toe."

   

  "Soms zegt hij dingen waar hij niet altijd even goed over nagedacht heeft, maar hij wil niemand kwetsen. Hij wil de mensen alleen maar aan het lachen brengen."

  De Atletico-voorzitter in het bewuste interview: