Ga naar de inhoud

Niet voetballen met een basketbal, maar Stephen Curry doet het toch

 wo 21 november 2018 07:39
Stephen Curry
Zo werkt Stephen Curry aan zijn comeback.

U hebt het wellicht ook te horen gekregen tijdens de lessen lichamelijke opvoeding: "Niet voetballen met een volley- of basketbal!" Stephen Curry heeft er lak aan. Samen met oud-speler Steve Nash jongleert hij met een basketbal.

In de NBA moet titelverdediger Golden State de laatste weken zonder Stephen Curry het parket op. De scherpschutter herstelt van een liesblessure.

 

Tijdens zijn revalidatie amuseert Curry zich met oud-speler en voetbaladept Steve Nash. Samen jongleren ze met een basketbal in de trainingshal van de Warriors.

 

Kijk hieronder naar de voetballende Stephen Curry (via Twitter):

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ondertussen hunkeren de Golden State Warriors naar de rentree van Stephen Curry. Zonder hun sterspeler liep de NBA-kampioen tegen 3 nederlagen op een rij aan.

Dribbelartiest Kyrie Irving

Ook Curry's collega Kyrie Irving houdt van het betere zolenwerk. De speler van de Boston Celtics gaat op de ballen staan. Ondertussen dribbelt hij met twee andere ballen.